Néhány szóban magamról

A fényképezés tulajdonképpen a bizalomról szól, munkáim során az irántam tanúsított bizalomnak próbálok a legjobb tudásom szerint megfelelni


A hitvallásom: ha valamit nem a legjobb tudásod szerint csinálsz, akkor inkább ne is csináld! Ha egy munkát elvállalok, legyen az kicsi vagy nagy, abba minden tapasztalatom és energiám beleadom a legjobb végeredmény elérése érdekében. Ez az ügyfél és az én érdekem is, hiszen csak akkor van értelme az egésznek, amikor mindenki elégedett.

Minden elvárást és kívánságot igyekszem megvalósítani. Rugalmas vagyok, alkalmazkodom az ügyfél igényeihez, így a munka is természetesen gördülékenyen folyik.

Visszajelzések

Onixdesign Studió készíti a webshop felületre a termékfotókat , 2021-es termékek fotózása folyamatban. 🙂 Köszönjük a kitűnő és minőségi munkát!
SEDO Fishing

Ezúton is Köszönöm az Onixdesign csapatának és Linka Csabának a gyors és profi munkát!
Knitli Sándor

A kötelék, mely igaz családod összefűzi, nem a vér, hanem az egymás élete iránti tisztelet s a benne lelt öröm. ❤
Köszönjük a csodás fotókat Onixdesign *_* ❤
Kara Dudás Brigitta

Köszönjük szépen Linka Csaba fényképésznek, hogy a gyönyőrű képeivel meghittebbé tette ezt az eseményt!
Merc Angela

Januártól kezdtünk el dolgozni a SEDO márkanévvel, miután összeállt a brand, meglett a logó, elkészültek a csomagolások, jöhettek a termékfotók. Egy budapesti fotós mellett egy szabadkai is "elvérzett", vagy nem tudták lefényképezeni ahogy kell, vagy nem tudták a határidőt tartani, vagy ennek a kettőnek a keveréke. Utána hívtam Onixdesign-ból Csabát, hogy lehetne-e, hogy még tegnapra elkészüljön, mert a webshopba kellenek a képek, ami már csúszott vagy 2 hetet. Egy napra rá nálam voltak képek, tudtuk folytatni a munkát. Pár napra rá a következő túra képet is elküldte. Szóval, ha valakinek esküvő fotós, illetve studio fotózás kell, ajánlom az Onixdesign-t.
i.b. DESIGN studio

Köszönöm a szép fotókat Linka Csaba!
Szungyi R. Adrianna

Köszönjük a gyönyörű képeket Linka Csaba
Kol Enikő

Mérföldkövek

1995
Elkezdtem fotózni

Egy ajándékba kapott filmes géppel tanultam a fényképezés alapjait. Alaposan meg kellett fontolnom minden képet, melyet el akartam készíteni, mert egy tekercsen mindössze 36 képnek volt hely, amit a kevés zsebpénzemből kellett előhívatnom.


2000
Művész- és természetfotózással foglalkoztam

A középiskolás éveim legelején a nyári munkák jóvoltából vettem meg az első digitális fényképezőgépemet. Ennek köszönhetően megtanultam a grafikus tervezőprogramok használatát, majd főiskolás éveim alatt fejlesztettem tovább a tudásom és az eszközeimet. Tagja voltam a szabadkai Pannónia fotóklubnak, ahol a veterán fényképészektől tanulhattam a fényképezés fortélyairól.


2007
Professzionális fotózás, web és grafikai tervezés

Ekkorra a fotós ismereteim és a felszerelésem is elérte azt a szintet, hogy másoknak is dolgozhassak. Az évek alatt szerzett tapasztalat a grafikai programokban is kezdte meghozni a gyümölcsét, valamint a főiskolán megtanult webtervezést kibővítve, immár honlapok készítését is elvállalhattam.


2018
Elindítottam a vállalkozásomat

Egy pályázatnak köszönhetően indítottam el a saját vállalkozásomat, ami kiszélesítette a lehetőségeimet és új utakat nyitott meg.


2020
Biztonságtechnika

Az okosrendszerek terjedése és a világjárvány okozta, hogy a fotós munkák nagyrészt kiestek, ezért elkezdtem kamera- és riasztórendszereket telepíteni.